home
  Home   Despre noi   Produse   Noutati   Galerie Foto   Contact

Despre noi


S.C. ARGO-ROM PLASTICS S.A. produce si comercializeaza flacoane si busoane din material plastic pentru industria farmaceutica, cosmetica, chimica, agrochimica si alimentara.
Cu know-how-ul si experienta firmei mama ARGO S.A. si cu un personal pregatit corespunzator, ARGO-ROM PLASTICS ofera o gama larga de solutii în domeniul ambalajelor din mase plastice.

Scurt istoric al activitatii firmei :
1996 - anul de înfiintare a firmei ca o filiala locala a ARGO SA din Grecia
Constituita ca unitate de productie locala pentru ambalaje -flacoane si busoane - destinate industriei cosmetice si farmaceutice, chimice, agrochimice societatea a fost dotata sa prelucreze urmatoarele tipuri de materii prime : PE, PP, PVC, PS. 
Pentru a-si însusi notiunile legate de specificatii si procedurile de lucru specifice personalul a fost instruit la sediul ARGO SA in Grecia.
1997 - prima autorizare de catre Agentia Nationala a Medicamentului a spatiului de productie si avizare a calitatii produselor destinate industriei farmaceutice
1997-2002 - continuarea procesului de instruire a personalului , asimilarea pas cu pas a cerintelor sistemului ISO 9001
1998 - dezvoltarea unei game de flacoane din PP pentru solutii injectabile de uz veterinar
2001 - depasire prag de 22 mil unitati de ambalare produse - câte 1 ambalaj/ locuitor din tara
2002 - investitii masive în îmbunatatirea spatiului de desfasurare a activitatii firmei, începerea implementarii ISO 9001:2000 ca sistem complet de management al calitatii, dezvoltarea capacitatii de productie prin achizitionarea de noi utilaje 
2003 - ca urmare a eforturilor noastre in domeniul calitatii, in iunie 2003 Argo-Rom Plastics SA a obtinut certificarea conform ISO 9001:2000 a sistemului de management al calitatii din partea BVQI.

Societatea dispune de facilitati de productie si depozitare pe o suprafata de 2500mp, situate in zona centrala a Bucurestiului.

Intreg fluxul de productie este organizat pe principiul maximei eficiente respectand in acelasi timp normele GMP.


Obiectivele ARGO-ROM PLASTICS SA
Obiectivele noastre sunt protejarea produselor clientilor nostri, dandu-le aspect placut in acelasi timp cu o functionalitate a ambalajelor adecvata destinatiei lor si calitatea ridicata la un cost rational. 

Productia firmei are la baza utilizarea unor materiale de cea mai buna calitate, prelucrate pe utilaje performante, cu precizie dimensionala ridicata ce asigura o calitate foarte buna si stabila.


Politica ARGO-ROM PLASTICS SA
Orientarea catre nevoile clientului
Asigurarea unor produse si servicii de calitate superioara
Produse si sisteme de productie orientate catre nou
Îmbunatatirea cunostintelor si abilitatilor personale ale angajatilor
Dezvoltarea unor aliante strategice în ceea ce priveste produsele, productia, vânzarile


Cercetare, Dezvoltare
Argo-Rom Plastics beneficiaza din plin de facilitatile oferite de colectivul de cercetatori al
firmei-mama
ARGO SA, care are un puternic departament de cercetare specializat în problemele aferente ambalajelor din mase plastice si impactului lor asupra mediului ambiant. Multe dintre proiectele lor de cercetare sunt finantate de catre Comunitatea Europeana.
ARGO S.A. este o firma certificata I.S.O.9001.

Argo-Rom Plastics SA are incepand cu anul 2002 propriul laborator de testare pentru caracteristicile fizico-chimice ale materiilor prime utilizate precum si a produselor oferite.

Copyright © 2003 ARGO-ROM PLASTICS

Made by DNL Web Design